EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

13426

Bijdrager:

Jaar:

2007

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

421 Woensel-West

Straat:

Wattstraat

Onderwerp 1.:

Niet bekend

Onderwerp 2.:

Niet bekend

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Hoek Wattstraat/Boschdijk

Beschrijving

Hier woonde vroeger de bekende (gevreesde) tandarts Fizaan, die na de oorlog het lapje grond aan de overkant kocht en daar een huis liet bouwen op de plaats van de schuilkelder waar ik vaak met vriendjes en vriendinnetjes heb gespeeld.


Geplaatst op

14-09-2007

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 18-12-2009
Naam: Ary Recourt  
img

Heden werd ik (19-12-2009) op deze website geattendeerd. Na het bekijken van diverse foto's zal ik er nog enige commentaren aan toevoegen
Wij, mijn ouders woonden aanvankelijk op de Boschdijk 355, verhuisden nadien naar de Wenckenbachstraat 44 aan het "pleintje" waar we als jongeren samenschoolden. Toen heette dat nog geen hangjongeren. De groep bestond uit jongelui uit de Wattstraat, de Boschdijk, zelfs Marconilaan, Juliusstraat enz. Vooruitlopende op mijn verder commentaar: is Florence de Vos een zus van John de Vos, mijn gedurende lange tijd trouwe kameraad, die ik heb begrepen ondertussen overleden is? Inmiddels ben ik ook 82. Het doet me goed zoveel oude plekken te herkennen.


Datum: 06-02-2024
Naam: Henk van der Haghen  
img

Eind 1968 heb ik vanuit Best een bezoek gebracht aan Fizaan om mijn gebit te laten saneren omdat ik in militaire dienst moest. Voordat ik het in de gaten had werd ik zwaar en pijnlijk verdoofd zonder uitleg. Ik ben in hartje winter de praktijk uitgevlucht en daarbij achtervolgd door een woedende tandarts. Ik denk er nog vaak aan terug.