Fotonr.: 51189
Bijdrager Frans van Beers
Jaar: 2020
Locatie 1.:Centrum |111 Binnenstad |18 Septemberplein
Onderwerp.: Winkels / Winkelcentra |Warenhuizen |HEMA
Onderwerp 2: Winkels / Winkelcentra |Kleding / Manufacturen |C&A

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

C&A en HEMA op 18 Septemberplein

Beschrijving Na een langdurige renovatie is dit grote winkelpand aan het 18 Septemberplein weer in gebruik genomen. De foto is van mei 2020. C&A is terug van weggeweest en HEMA is een nieuwe gebruiker. De gevel van het pand uit de vijftiger jaren is ingrijpend gewijzigd en heeft nu veel lelijk glaswerk. Zie ook foto 51190. Op de achtergrond de kleine blob en het Student Hotel. (Red.)
Geplaatst op 31-05-2020
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 01-06-2020
Naam: Rutger img

Ik vind het gruwelijk hoe C&A verminkt is. De grote uitstekende glazen bulten doen afbreuk aan de mooie gevel. De 'renovatie' is echt zonde. Raar kroontje ook op het dak dat weinig toevoegt! Waarom heeft de Henri van Abbestichting niets gedaan?


Datum: 02-06-2020
Naam: Paul van der Cingel img

De beide panden, die 70 jaar geleden werden gebouwd (C&A en Lodewijks), heb ik altijd lelijk gevonden. Wat er in de eerste tien jaar na de oorlog werd gebouwd, zie de nieuwbouwwijken uit die tijd en b.v. de enige vleugel die van het nieuwe stadhuis gerealiseerd is, het valt allemaal op door gebrek aan inspiratie en goede smaak. Het moest allemaal vlug en dat is te zien.