Fotonr.: 2498
Bijdrager Hennie de Groot
Jaar: 1946
Locatie 1.:Gestel |712 Oude Spoorbaan |Palingstraat
Onderwerp.: Sport |Voetbal |DSEO

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Voetbalclub D.S.E.O.

Beschrijving De jeugd voetbalde ook en niet onverdienstelijk, zu vlak nao d'n orlog.

Onder v.l.n.r.: Willy Jansen, Piet Hertogs (Hagenkampweg), Arie de Groot. Midden v.l.n.r.: Friedus Bijnen, Jan Leenen, Adrie van Galen, Harry van Dinter. Boven v.l.n.r.: Jan van Hout, Fred Ruisenaars (Gestelsestraat), Jos van de Horst, (Hagenkampweg), Harry Vervoort, Kees v.d. Linden (Hagenkampweg, 'Rooie' Slaats (St. Lambertusstraat) en leider Arend de Groot.

D.S.E.O. (Door Samenwerking En Oefening), voetbalclub van 't Pollingstraotje. Foto gemaakt op het veld van de Gestelse Boys op Hagenkampweg.

Geplaatst op 13-01-2006

Reacties

Datum: 19-01-2006
Naam: Hennie de Groot img

Weer een mooie: ik was wat mensen kwijt van dit elftal. Ja, mijn vader is reeds lang overleden, net als volgens mij Harry van Dinter, Jan Leenen. Maar Friedus Bijnen teruggevonden via mijn broer Jan. En uit het oog geraakt na uitgave van mijn eerste boek: Willy Jansen. Die woonde in Tongelre, maar was verhuisd en ik wist niet waar naartoe. Tot ik vandaag bij Anne Troost was en wie was 'bijna' zijn buurman? Juist Willy Jansen. Bedankt Anne. Ook weer gevonden: Jos van der Horst. Jos was in 1952 naar Australië geëmigreerd. Dus daar alles afgezocht, maar Jos was teruggekomen in 1957 en weer vertrokken naar Canada in 1959. Nu staan er op de Brabantse Spreukenkalender van Cor Swanenberg 'vurtelsekes' van mij'. En die kalenders gaan ook naar onze Brabantse gemeenschap in Canada. En wie heeft toevallig ook zo'n kalender? Jos van der Horst. Ik heb Jos met mijn broer Arie (ook op de foto) samen in contact gebracht. (Het waren vruuger twee kammeraoi). Ik heb Jos met zijn 'oude' liefde Sjaantje Hoeijmans in contact gebracht. Jos is nu ouder dan 70 en praot nog plat gessels.


Datum: 22-01-2006
Naam: Hennie de Groot img

Vandaag had ik Jos van der Horst uit Canada aan de telefoon. Ik had hem attent gemaakt op deze pagina en wat blijkt: mijn collega Willy van Tilburg die ook al verschillende foto's heeft aangebracht, moet oom tegen Jos zeggen. Wat is de wereld klein.


Datum: 30-06-2017
Naam: Giovanni Hartogs img

Die Piet Hertogs, was dat echt Hertogs of zou het ook Hartogs geweest kunnen zijn?