EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

20603

Bijdrager:

Jaar:

1967

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

424 Mensfort

Straat:

Dr Berlagelaan

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

Voortgezet Onderwijs / Scholengemeenschappen

Onderwerp 3.:

Van der Puttlyceum

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Van der Puttlyceum, klas B4c, 1967.

Beschrijving

Klas B4c van het Van der Puttlyceum in Woensel, jaargang 1967-1968. Bovenste rij, 3e van rechts staat mijn broer Hans van de Laar. Wie kent de rest?


Geplaatst op

10-07-2009

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 12-07-2009
Naam: Mark van de Laar  
img

Van Leo van den Beld ontving ik de bijbehorende namen. Van links naar rechts:
Staand/Achterste rij: Huub Heygele. Jan van Mil, Peter-Paul Steinweg, Pieter van de Kerkhof, Lambert van Rooy, Peter Kemps, Ton Fick, Kees Frijters, Martin van der Sanden, Hans van de Laar, Auke-Jan de Vries, Huub Verbeeten, ir. P. Coremans (natuurkunde) en Jan van Kruisdijk.
Middelste rij: Frank Snep, Frans Schoot, Henry van Bakel, Ton van der Linden, Paul Meier, Ludij Spaninks en Adrie Bogers.
Vooraan: Jan Veugelers, Adrie Kauwenberger, Harrie van der Kallen, Simon Tuip, Wim de Leng, Peter Verberne en Hans van Nistelrooij.


Datum: 10-04-2010
Naam: Ankie van Wanrooij  
img

Beste Mark, Wat leuk om al die oude kennissen terug te zien; Auke- Jan en Harrie van de Kallen, die me ooit geholpen heeft toen ik, op weg naar school, gevallen ben en Ton Fick, die bij me in de buurt woonde, maar vooral Hans! Ik ben nl. heel vaak bij jullie geweest en ben al jaren op zoek naar Odi. Groeten, Ankie.


Datum: 17-08-2013
Naam: E.Koers  
img

Ik zoek Leo v.d.Beld, op school in Maastricht? in de 70-er jaren? Graag zijn (email) adres. Ik kreeg nl een email van E L vd Beld, maar ik heb die email per abuis weggegooid, E.Koers Maastricht


Datum: 20-09-2013
Naam: Jacques Engels  
img

Ojee, Hr. Coremans. Nog trauma's en slapeloze nachten van die man. Vreselijk streng als je haperde bij het opdreunen van het periodiek systeem. Maar, ik ken het nog wel. HIj was mede oorzaak dat ik uit deze klas (maar dan in het 3e jaar) en van school weg moest. Hans van de Laar was mijn maatje.