Fotonr.: 20549
Bijdrager Mark van de Laar
Jaar: 1976
Locatie 1.:Woensel |424 Mensfort |Dr Berlagelaan
Onderwerp.: Scholen / Onderwijs |Voortgezet Onderwijs / Scholengemeenschappen |Van der Puttlyceum

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Van der Puttlyceum, klas V6d, 1976.

Beschrijving Klas V6d van het Van der Putt, schooljaar 1976-1977 Staand v.l.n.r.: Sjees, Freek v. Mourik, Paul Peterse, Marion Bakker, dhr. v. Maaren. Jeroen Opfergelt, Sjanine, Willem Jan, Rob Steinweg, ?, ?, Rudi v.d. Broek, Trees, Rene Zanderink, Marc Theunissen, ?, ?, ?. Zittend: ?, Clemie Cooymans, Inge Adelmeyer, ?, Ton v.d. Loo, Jan Hoogakker, Hans op den Buysch, Mark v.d. Laar.

Geplaatst op 07-07-2009
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 05-08-2009
Naam: Rene Zanderink img

Leuke foto, heb ik ook nog ergens thuis liggen. Ik heb vorig jaar de reünie gemist, omdat ik en mijn broer die er ook zat geen uitnodiging hebben gekregen. Mijn ouders wonen al 50 jaar op hetzelfde adres, dus ik snap niet hoe dat kan.
De man links is Pierre Engels, enige jaren geleden reeds overleden. De man geheel rechts is Peter uit Oirschot, het meisje links van hem is Yvonne. Jij was toch die hockeyer?


Datum: 05-02-2010
Naam: Mark van de Laar img

Ik heb die reünie ook gemist omdat ik er te laat van hoorde. Ik begreep dat die wel gezellig was maar het lijkt mezelf leuker om met een paar oude vrienden in Kantoorzicht herinneringen op te halen dan massaal met allerlei mensen waartussen je moet gaan zoeken of je nog iemand herkent.
Ja, ik was die hockeyer (HTCC) en was wat eenzaam in deze klas omdat ik wat jaartjes ouder was dan de rest (was met Paul Peterse van de Havo overgekomen) en heimwee had naar de goede oude tijd van de Havo. Door de ziekte van Pfeiffer was ik ook niet altijd aanwezig op school en dat was ook niet zo erg want ik kon altijd een reden op geven waarom ik er niet was of te laat was......


Datum: 30-08-2010
Naam: Freek van Mourik

Achterop mijn versie van de foto stonden namen, maar niet op volgorde. Zonder die namen was ik er na 33 jaren niet uitgekomen. Ik doe een poging met een paar aanvullingen: Pierre Engels, Freek van Mourik, Paul Peterse, Marion Bakker, Hr. van Maaren, Jeroen Opfergelt, Jeannine van Vught, Willem-Jan Isendoorn, Rob Steinweg, Gerard Welling, Marian Bukkems?,Rudi van den Broek, Trees Sleddens, Rene Zanderink, Marc Thunissen, Yvonne Baghuis, Ton Verhulst?, Peter van Kollenburg. Zittend: Ingrid Selbeck?, Clemy Cooymans, Inge Adelmeyer, Barbara Wijers, Ton van der Loo, Jan Hoogakker, Hans op den Buysch, Mark van de Laar. Niet op de foto, maar wel in de klas: Lieke van de Boezem, Edith Myszka. Kees Franken stond ook achterop de foto vermeld, maar kan ik niet koppelen aan een hoofd. Ook de reünie gemist, maar ik was er waarschijnlijk niet naar toe gegaan. Niet zo dol op georganiseerde reünies. De enige die ik na schooljaar '76-'77 tegengekomen ben, is Mark (in Utrecht).


Datum: 02-09-2010
Naam: Gerard Welling img

Wat een toeval, voor het eerst in jaren eens googlen op van der Putt en dan komt deze foto te voorschijn. Vlak nadat Freek de namen bij de foto zo netjes heeft aangevuld. Bravo Freek, dat is een hoge score. Op de foto herken ik weliswaar nog wel de meeste gezichten, maar in het onthouden van namen ben ik nooit erg sterk geweest. Vijf of zes wist ik er enkele jaren geleden nog toen ik bij een verhuizing deze foto tegen kwam. Wij hebben enige jaren naast elkaar in de schoolbanken gezeten -dus jouw naam - , verder René Zanderink (kom jij Hans van Luijk nog wel eens tegen René ?), Barbara Weijers (in de lagere klassen altijd onafscheidelijk van Nettie Steinman) etc. maar daarna werd het steeds moeilijker... Maar met jouw hulp begint het toch allemaal weer terug te komen. Heel leuk ! Geen van de klasgenoten heb ik na de middelbare schooltijd nog terug gezien. Zelf heb ik in Tilburg en Utrecht gestudeerd, werk al jaren in de regio Utrecht maar woon in Eindhoven waar ik maar een paar jaar weg ben geweest. Helaas heb ik de oproep voor de reunie nooit gezien, had ik heel leuk gevonden. Wie zou je nog herkennen na al die jaren vraag je jezelf dan af ...


Datum: 19-09-2010
Naam: Yvonne Baghuis img

Leuk om deze foto nog eens te zien. Ik ben best benieuwd hoe het met een aantal mensen gaat . Ik heb volgens mij de laatste jaren geen uitnodiging voor een reunie gehad. Lang geleden wel maar toen kon ik steeds niet. Ik ben van deze klas alleen Freek nog tegengekomen (in Utrecht ongeveer 1979) waar ik toen fysiotherapie studeerde. Nu woon ik in Nijmegen. Het lijkt me wel leuk om een keer de reunie te bezoeken.Ik ben ook benieuwd hoe het met een aantal leraren gaat ( van Maaren, een wiskundedocent waarvan ik niet op de naam kom,etc.)


Datum: 14-11-2010
Naam: Willem Isendoorn img

Hallo allemaal,
Leuk dat ik deze foto tegenkom! Ik heb dezelfde foto geplaatst op schoolbank.nl  maar kon me niet alle namen meer herinneren. Ik heb ze nu aangevuld.

@Freek: degene die jij Ton Verhulst noemt is Kees Franken.

Wiskundeleraren die ik heb gehad zijn: van Oort, Vermeulen, van Stratum en Swinkels. Op deze site staat ook een foto van alle leraren in 1976.


Datum: 24-12-2011
Naam: Peter van Kollenburg img

Ja, wie zou je na 35 jaar nog herkennen....? Maar de gezichten van toen vergeet je nooit. Ik ben zelf ook nog weinig mensen tegengekomen. Alleen Mark (als makelaar) en Willem Jan( in de IT). Gerard noemt Hans van Luik, hij was ook mijn schoolmaat en precies dezelfde dag jarig als ik, helaas is Hans een paar jaar geleden overleden.
Op naar de volgende reunie, wanneer is die............?


Datum: 12-09-2013
Naam: Henk Kemperman img

Heeft iemand van jullie enig idee wat er ooit van Inge Adelemijer terecht is gekomen? Zij woonde toch op de Demer?


Datum: 18-03-2014
Naam: Jeroen Opfergelt img

Zo ben ik een tijdje geleden nog een langs het van der Putt gefietst omdat mijn ouders nog steeds in Eindhoven wonen terwijl ik al héél lang niet meer in Nederland woon. Het gebouw zei mij weinig meer, maar nu ik naar deze mooie foto kijk herken ik de meeste van jullie en het bijzondere is dat ik dan de stem van iedere persoon zo voor de geest kan halen, alsof de tijd stilgestaan heeft. Dus wat die 35 jaar betreft...


Datum: 12-07-2014
Naam: Thom Mertens img

Antwoord op de vraag van Henk Kemperman (13 sept. 2013): Inge Adelmeijer is in Nijmegen Nederlands gaan studeren, heeft daar een vriend gekregen, is met hem getrouwd en in 1985 met hem naar Antwerpen verhuisd. Ze werkt nu in Antwerpen op een middelbare school als lerares Nederlands voor jongeren 12-18 jaar die net geïmmigreerd zijn en nog geen Nederlands kennen.