EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

53755

Bijdrager:

Jaar:

2022

Stadsdeel:

Strijp

Buurt:

612 Philipsdorp

Straat:

St Trudoplein

Onderwerp 1.:

Winkels / Winkelcentra

Onderwerp 2.:

Winkelcentra

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Trudoplein

Beschrijving

Het Trudoplein is mooi opgeknapt. Op dit plein staat ook nog een van de oudere transformatorhuisjes, het gebouw met de posters. Zie ook foto's van vroeger, bijvoorbeeld 3439, 6624 en 30087. (Red.)


Geplaatst op

08-08-2022

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 08-08-2022
Naam: bert van herk  
img

Dit plein is nou eens mooi opgeknapt. Deze schijven met verlichting, of hoe je ze ook noemt, zouden ook wel eens mooi kunnen staan op het 18 Septemberplein, als dat plein ooit eens een keer opgeknapt wordt en de gebroken tegels verwijderd zijn. Een proefperiode zou niet gek zijn. (Zomaar een idee van een burger.)


Datum: 11-08-2022
Naam: bert van herk  
img

Ik was vandaag weer in de stad aan het wandelen en heb het 18 Septemberplein nog eens bekeken. Het enige waar je op dat plein kunt zitten is langs de kant op de bank bij die frietzakken. En dat zat helemaal vol aan beide kanten. Een paar van die gepolijste schijven op het plein zo hier en daar, zou echt niet misstaan. Er zal veel gebruik van gemaakt worden denk ik zo. Met ledverlichting in de schijven en sloopbestenig tegen vandalen. Zoiets als de kijkramen naar de oude fundering bij de ingang van de Catharinakerk. Zou mooi zijn.


Datum: 11-08-2022
Naam: ad Thijssen  
img

Zou het ook kunnen dat de spuitfonteintjes op het 18 Septemberplein worden stopgezet? Ik zie dit in deze tijd van grote droogte puur als waterverspilling. Het water loopt rechtstreeks in de goot. Ik heb er al meerdere keren over geschreven, of het wordt opgevangen of zomaar voor de zotten verdwijnt in de goot. Helaas, nooit geen reactie op gehad.


Datum: 12-08-2022
Naam: bert.vanherk  
img

Adje, het leidingwater (drinkwater) is nog niet op de bon. En in Eindhoven verdwijnt wel meer in de goot. Moet jij toch ook weten als rasechte Eindhovenaar. En daarbij moet je het ook een beetje opleuken daar.


Datum: 13-08-2022
Naam: bert van herk  
img

Adje, leer het nou toch eens, je krijgt nooit een reactie. Hoop er maar niet op, maar ze lezen het wel, dat is het belangrijkste. Zo werken ook de reclames ook. Al kijk je niet, je hoort het wel, en dat is genoeg, dan weet je toch dat het er is en daar gaat het om. Het is allemaal psigoloogies.
En ja Ad, de spuitfonteintjes kunnen ook stopgezet worden, ze kunnen zelfs uitgezet worden.