EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

53333

Bijdrager:

Jaar:

2021

Stadsdeel:

Centrum

Buurt:

111 Binnenstad

Straat:

Piazza

Onderwerp 1.:

Winkels / Winkelcentra

Onderwerp 2.:

Warenhuizen

Onderwerp 3.:

Overige Warenhuizen

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Piazza

Beschrijving

Nou begrijp ik waarom de gemeente de skaters daar weg wil hebben. Ik heb zelf gezien dat ze dit achterlieten.


Geplaatst op

27-12-2021

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 27-12-2021
Naam: bert van herk  
img

In eerste instantie gaf ik de skaters gelijk dat ze hier en op de Piazza en het 18 Septemberplein zijn gaan skaten na de renovatie van Area 51 op Strijp-S. Daar is het met de prijzen een beetje uit de hand gelopen, lees het maar eens op www.ed.nl/eindhoven/gemopper-over-area-51-na-verbouwing-het-is-niet-alleen-duur-maar-ook-een-beetje-verpest~ac01d006/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F. Om deze reden geef ik ze gelijk. En dacht: de gemeente heeft weer wat, waarom moeten ze daar nou weer weg? Maar toen ik zag wat ze achterlieten aan afval na daar geskate te hebben geef ik de gemeente groot gelijk. Dat ze elke keer weggestuurd worden, hebben ze gewoon aan zichzelf te danken.


Datum: 01-01-2022
Naam: ad Thijssen  
img

Beste Bert. In eerste instantie geef ik je gelijk. Helaas moet ik zeggen dat niet de skaters de hoofddaders zijn. Op het ogenblik hebben we allerlei soorten sporten in de binnenstad en op het Stadhuisplein. De jeugd wil zich ontspannen en daar hoort ook een hapje en een drankje bij, maar dat wil nog niet zeggen dat zij de grootste daders zijn. Wat denk je van de dagjesmensen die gebruik maken van de eet- en drankgelegenheden rondom het plein? Voor mij mag de jeugd blijven en hoeven ze niet weg voor het winkelend publiek. Het is tenslotte een plein, en een plein is een ruimte waar mensen horen samen te komen om wat voor doel ook.


Datum: 03-01-2022
Naam: bert van herk  
img

Ad, je hebt wel gelijk, maar hier praat ik over de foto. Ik heb er zelf bijgestaan, ze zitten te eten, ze staan weer op, pakken het skateboard, doen weer wat kunstjes, rijden zo het 18 Septemberplein op en zijn verdwenen. En alles lieten ze liggen. Dat bedoel ik. En ik heb nog foto's van die skaters.