Fotonr.: 37834
Bijdrager Ben Brekelmans
Jaar: 1967
Locatie 1.:Centrum |111 Binnenstad |Jan van Lieshoutstraat
Onderwerp.: Muziek & Zang |Bands / Orkesten |The Jerseys

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

The Jerseys bij Dansstudio Becht

Beschrijving Met verwijzing naar foto 4486 hierbij een plaatje van dat Jerseys-optreden bij Dansstudio Becht in de Jan van Lieshoutstraat in hartje Eindhoven. Curieus was ons podium, dat was gebouwd op bierkratjes van de Oranjeboom-brouwerij.

Geplaatst op 21-10-2017
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 21-10-2017
Naam: Hans Michels img

De drummer op deze foto is volgens mij Peter van Hout. Tegenwoordig drumt Albert Rooijakkers. Dat is het enige verschil met de bezetting van 1967. Van links naar rechts Ben Brekelmans (basgitaar), Timo Brouns (slaggitaar) en Peter de Graaf (sologitaar).


Datum: 21-10-2017
Naam: Ben Brekelmans img

Verrek, Hans, ik zie nu pas dat ik mijn eerste basgitaar, natuurlijk een Egmond, in het hoekje achter mij standby heb gehouden, op gevaar af dat er misschien een snaar zou breken van mijn nieuwe Hagstrom.
En inderdaad, Peter van Hout zit achter die mooie witte Premier. Niet snel daarna werd Peer afgelost door Ad van het Hof omdat Peter ver buiten de stad ging wonen om bij de Rijkspolitie te gaan leren en werken. Ad, onze "strakste" drummer ooit, zie je op foto 4463. Helaas is Ad ons veel te vroeg ontvallen door een tragisch ongeval.