Fotonr.: 37181
Bijdrager Wout Nordt
Jaar: 1960
Locatie 1.:Centrum |111 Binnenstad |Stationsplein
Onderwerp.: Gebouwen |Stations |3e Station (1956- heden)
Onderwerp 2: Bedrijven / Industrie |Bouwbedrijven / Aannemersbedrijven |AH van der Velden/PJ van der Velden

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Hal NS station

Beschrijving Het jaartal is geschat. Links zie je nog het hokje waarin de controleur van de kaartjes zat. Zonder kaartje kwam je hier niet langs. Als je iemand wilde ophalen of uitzwaaien, moest je een perronkaartje kopen voor 10 centen. Bij het verlaten van het perron moesten alle kaartjes worden ingeleverd.

Geplaatst op 19-12-2016
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 26-12-2016
Naam: Jan Wijn img

Je kwam toen zonder reisbewijs of perronkaart niet door de tunnel maar in 2017 ook niet meer. Nu zijn het poortjes met scanners, toen waren het mannen met een gaatjestang. Wanneer je tegen de klagende huidige generatie vertelt dat je toen zonder kaartje ook niet door de tunnel mocht, geloven ze je niet.


Datum: 26-12-2016
Naam: Tini van Rooij img

Als je destijds door de tunnel zou kunnen, die was aan de Woenselse kant afgesloten, zou je ook nergens terechtkomen. Ja in de Bimt of in de Poel, van Necker.


Datum: 27-12-2016
Naam: Hans van Melis img

Moet je een ov-kaart hebben om naar de buskant te mogen?


Datum: 15-09-2022
Naam: bert van herk img

Beste Hans, ik weet niet of het nog nodig is nu, maar je moet bij de NS een passagekaart aanvragen. Dan kan je gewoon doorlopen. Hou die pas tegen de scanpoortjes aan en hij gaat open. Je kunt ook op het perron komen, maar je krijgt maar een uur de tijd. Wat er dan gebeurt weet ik niet, want ik ben altijd op tijd terug en ben er ook niet benieuwd naar.