EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

3483

Bijdrager:

Jaar:

2006

Stadsdeel:

Strijp

Buurt:

616 Strijp S

Straat:

Philips Complex Strijp 1/S*

Onderwerp 1.:

Bedrijven / Industrie

Onderwerp 2.:

Philips

Onderwerp 3.:

Complex Strijp 1 / S

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Philips Klokketoren. (2) -2006-

Beschrijving

Is dit terrein nu teruggegeven aan de natuur, vanwege de unieke fauna? Welke natuurbeheerder verkiest dit boven het parkje van foto 3469


Geplaatst op

13-03-2006

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 14-03-2006
Naam: Diny Nagel-Grave  

Dit ziet er wel erg droevig uit. Het kan toch niet de bedoeling zijn dat dit zo blijft liggen? En 'teruggeven' aan de natuur. Dan hedden ze naar mijn mening beter het park kunnen laten verwilderen. Geen gezicht.


Datum: 16-03-2006
Naam: Giovanni Hartogs  
img

Inderdaad geen gezicht.
Ik zou het mooi vinden als straks, met de herontwikkeling van Strijp S ook dit parkje (had dit eigenlijk ook een officiele naam?) weer in ere hersteld wordt.


Datum: 13-04-2006
Naam: Vic van Lijf  
img

Zie ook foto 3737 voor een zicht van de andere kant.


Datum: 27-08-2009
Naam: Peter Smid  
img

"Teruggeven aan de natuur" is een metafoor en betekent eigenlijk: we hebben geen zin en geen geld meer voor het onderhoud, bekijk het maar........ zonde van dat fraaie parkje in een industriële omgeving!


Datum: 27-08-2009
Naam: Wil van Hout  
img

Terug geven aan de natuur wil ook zeggen; gooi er ook maar al je rotzooi neer, dat is dichter bij dan helemaal naar de stortplaats. En als ik het goed zie op de foto dan dacht ik ook grootafval waar te nemen. En dat komt niet van Luie Jan of Piet, maar wordt aangevoerd door vrachtauto's.


Datum: 27-08-2009
Naam: Ger van der Palen  
img

Even iets anders: Afgelopen zondag ontmoette ik Bert van Rooy en hij vertelde o.a. dat hij in het Klokgebouw had gewerkt voordat zijn afdeling verhuisde naar Best. Hij vertelde over het ontwikkelen en testen van een meetapparaat wat storende uitslagen liet, waarvoor de schuld eerst bij de afdeling werd gezocht. Na lang onderzoek bleek dat weersinvloeden op het gebouw (meen ik tenminste) zodanig waren dat de ontstane minimale beweging de uitslagen beïnvloedden. Er zou toen besloten zijn om met dit apparaat een ander gebouw te betrekken. Ja, zo hoor je tijdens 25 km. wandelen nog eens wat.