EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

34434

Bijdrager:

Jaar:

1965

Stadsdeel:

Gestel

Buurt:

712 Oude Spoorbaan

Straat:

St Lambertusstraat

Onderwerp 1.:

Muziek & Zang

Onderwerp 2.:

Zangers / Zangeressen

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Muziekvermaak in Eindhoven

Beschrijving

Over muziekvermaak in Eindhoven gesproken... In de jaren zestig was in een onbewoonbaar verklaarde woning aan de Sint Lambertusstraat het Kunstcafé De Herberg gevestigd. Zittend op krukken op een tafel vermaken Piet Souer en zijn zus het aandachtig luisterende publiek. Piet zagen we eerder ook al met zijn Valiants op foto 17674. En samen met Lenny Kuhr op foto 17039.


Geplaatst op

07-10-2013

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 07-10-2013
Naam: Tini van Rooij  
img

De locatie kwam mij bekend voor en kijk op foto 33464. Daar daar zit Cees le Mair op de kruk en daarbij staat dat de foto is gemaakt bij Guus Geluk. Ben, bedoel jij dezelfde locatie?


Datum: 08-10-2013
Naam: Martin Swinkels  
img

Volgens mij is deze foto gemaakt in het café van Guus Geluk (Zopfi). Ik kwam daar regelmatig naar de optredens met mijn huidige echtgenote en toenmalige vriendin. Zij was een post-vrouw pur sang. Andere bezoeksters van de toenmalige post die ook naar de optredens in het café kwamen waren Clarie de Natris en Gerda Heezemans. Zie ook de foto's 33846 en 2716.


Datum: 08-10-2013
Naam: Ben Brekelmans  
img

Inderdaad, Tini, dezelfde locatie. De bevestiging krijg je ook nog als je op de diashow klikt die achter die foto 33464 van Cees le Mair. Op de eerste dia zie je Hans Sanders en Piet Souer op de krukken, op de tweede zie je drummer Jeroen Ophoff, bassist Paul Reekers en opnieuw en in weer hetzelfde kostuum Piet Souer.