Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 32044
Bijdrager Theo Boons
Jaar: 1968
Onderwerp.: Sport |Voetbal |RKVV Veloc

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Elftal Veloc

Beschrijving Veloc bij de wedstrijd Veloc-Bladella
Geplaatst op 03-09-2012

Reacties

Datum: 04-09-2012
Naam: Martin Swinkels img

Ik zal een poging wagen om hier de namen bij te zetten.
Staand v.l.n.r.: Jan van Elderen - Dick Snoek - Geert Valentijn - Tinie Meulendijk - Renny de Bruyn - Cis van Jole - Bert Iding - Johan Wijers - Wim van Campfort - Theo Boons
Knielend v.l.n.r.: Jan Tournoy - Thieu Thomassen - Jan van de Wildenberg - Frans Verhoeven - Henny Boons


Datum: 04-09-2012
Naam: Ger van der Palen img

Kom op met die namen: volgens mij herken ik Hennie Boons (vroeger uit de Scheidingstraat) en Hans Verhoeven (van de Genepperweg) Ze zitten voorste rij resp. 1e en 2e van rechts.


Datum: 09-09-2012
Naam: Martin Swinkels img

In mijn eerdere commentaar op deze foto gaf ik aan dat de speler knielend 4e van links Frans Verhoeven was. Hier ben ik niet zeker van (misschien een broer van Frans Verhoeven, en dan zou dit Hans Verhoeven moeten zijn). En de naam van de speler staand 8e van links is foutief geschreven. Dit moet Johan Weijers zijn.


Datum: 09-09-2012
Naam: Ger van der Palen img

Nou Martin, het zou ook kunnen dat ik bij de andere foto Frans abusievelijk Hans heb genoemd hoor. Volgens mij is Frans degene die regelmatig reacies geeft op foto's van Veloc, dus zal het hier ook wel om Frans gaan.


Datum: 13-09-2012
Naam: Ad Pluijm img

Op de achtergrond de Viottastraat met zicht op de torenflat in de Holstraat. Locatie Bennekel dus.


Datum: 18-01-2013
Naam: Harry van den Heuvel img

Gerrit oftewel Gerard Valentijn is deze week op 73-jarige leeftijd in Valkenswaard overleden. Hij was ook bij seniorenkoor de Wedertzangers en Herenakkoord. Hij kwam in feite uit Stratum zoals diverse spelers uit dit elftal, Thomassen, Cis van Jole en Jan van de Wildenberg. Jan is inmiddels ook enige tijd geleden overleden.


Datum: 12-06-2020
Naam: Kai van Dooremolen img

Johan Weijers is mijn oom, hij was toen 16/17 jaar. Hij werd niet lang daarna door Willem II en Helmond Sport voor proefwedstrijden uitgenodigd, maar is daar niet op ingegaan. Wim van Campfort naast hem is bij de vliegramp in Tenerife in 1977 omgekomen. Dick Snoeck, oud-linksbuiten van EVV Eindhoven uit de jaren '50, heeft zelfs nog een paar wedstrijden voor het Nederlands elftal gespeeld (volgens mijn oom).