Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 29449
Bijdrager Mark van de Laar
Jaar: 1954
Onderwerp.: Muziek & Zang |Harmonie / Tamboercorps / Fanfare |Eindhovense PTT/TPG/TNT Harmonie

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

PTT harmonie on tour

Beschrijving Binnen Brabant was de Eindhovense PTT-harmonie een genot om naar te kijken. Hier zijn ze op toer in Nederland met staand , 5e van rechts , mijn vader Jan, en zittend 2e van rechts, mijn oudste broer Joep.
Geplaatst op 05-10-2011
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 06-10-2011
Naam: Wim Habraken

Naast Jan vd Laar eerst naar rechts een vrouw en dan: Thieu Jansen met zijn vrouw. Die is ook niks veranderd door de jaren heen. Als ik het goed heb de achterste rij - 3e van links Jo Geven - 6e van links is mijn oude achterbuurman die toentertijd op de Koning Arthurlaan woonde. Naam even vergeten - hij deed later kosten berekening voor de Centrale Directie op de 6e etage van ons hoofdpostkantoor. Ik herken meer gezichten, maar helaas, te lang geleden, ik ken de namen die erbij horen echt niet meer.


Datum: 06-10-2011
Naam: Ben Brekelmans img

Inderdaad Wim, de 6e van links is Toon de Groot van de centrale afdeling Kostprijsanalyse.


Datum: 06-10-2011
Naam: Lies van Berlo-Kosterman img

Staande, 4de van rechts, Nol de Vries. Knielend, 4de van rechts, Jan Slabbers , links naast Jan , Lies van Helmont (telegraafkantoor). Knielend, 2e van links, ik dacht Pierre Nijssen.


Datum: 06-10-2011
Naam: Mark van de Laar img

Ik ga morgen naar het Jo van Dijkhof in Nuenen en zal eens een diepte-interview hebben met pa.Wie weet , kent hij meer mensen bij naam. Onze Joep ging toen mee als mascotte en later heeft hij nog klarinet gespeeld in de PTT-harmonie.


Datum: 06-10-2011
Naam: Lies van Berlo-Kosterman img

Mark, bovenaan, 8ste Jan van der Weegen en voor hem rechts, Wies Aquarius.  En links van Nol de Vries mijn persoontje en links van mij Mientje Verstraeten. En knielend helemaal links Theunissen (voornaam?).


Datum: 07-10-2011
Naam: Mark van de Laar img

Heb ik me toch vergist, volgens mijn vader is dit niet de PTT-harmonie maar is het een uitstapje van het voetbalteam van de PTT ( de Posthoorn) De foto is genomen in Sterksel en de bus hadden ze voor 15 gulden gehuurd van Indekeu. Zittend, 5e van links zou Jo van Casteren moeten zijn, 4e van rechts Jan Slabbers en 1e van rechts de heer Res. Met dank aan mijn vader.


Datum: 07-10-2011
Naam: Ben Brekelmans img

Gehurkt 4e van rechts is m.i. Joep Verhulst.