Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 28523
Bijdrager Jo Geerings
Jaar: 1955

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Bata

Beschrijving Dit is een foto van een jubilaris van de Afd Cartonache van de Bata..Hier staan verschillende Eindhovenaren op:

4de van rechts ben Ik zelf met rechts naast mij het meisje Sanders en knielend 2 van links Waterman, 1 van 4 broers die daar werkten.
Geplaatst op 18-06-2011
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 30-06-2011
Naam: Wim Habraken

Volgens mij staat op de achterste rij, van rechtsaf gezien op de 6e plaats, (grote man met zwart haar) een heel jonge Bareld Drenthen. Dat is een indicatie dat de foto in Best genomen zou zijn. Helaas is Bareld alweer jaren overleden. Het was een hele sterke man, die dingen kon verplaatsen met de blote hand, waar anderen met een paar man moeite mee zouden hebben. Het was daarbij een hele goedmoedige man.


Datum: 30-06-2011
Naam: Jo Geerings img

Ik denk dat je gelijk hebt Wim., Hij was sterk en was de monteur op de afdeling waar Ik werkte. Hij was ook een Jehova Getuige en doopte de mensen in het Sportfondsenbad in Eindhoven. Het was een fijne man om mee om te gaan. Deze foto is gemaakt in Best.


Datum: 01-07-2011
Naam: Wim Habraken

Jo, inderdaad. Omdat hij vaak doopte kreeg hij de bijnaam: Bareld de Doper. Maar ze noemden hem ook de paus van Best. Ik moet zeggen dat de eerstgenoemde bijnaam ik beter bij hem vind staan. Fijne vent! Voor zijn vrouw Annie heb ik nog de begrafenisdienst mogen doen.