Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 25060
Bijdrager DAF-museum
Jaar: 1959
Onderwerp.: Bedrijven / Industrie |DAF |Produkten

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

DAF-transporter

Beschrijving De transporter van personenauto's. Naar ik meen is deze auto door de huidige eigenaar aan de Daf aangeboden en zal hij binnenkort in het museum te bewonderen zijn.



Met dank aan Wil van Hout.
Geplaatst op 15-08-2010

Reacties

Datum: 15-08-2010
Naam: Wibo Pieters img

Wil, je hebt de klok horen luiden maar weet niet waar de koster hangt. Er is een autotransporter aan het DAF Museum aangeboden, maar zeker niet deze. Het is een wagen waar twee auto's op kunnen en van veel later datum.


Datum: 15-08-2010
Naam: Wibo Pieters img

Deze foto is van 1959. Alle te transporteren Dafkes zijn van het eerste type 600.


Datum: 16-08-2010
Naam: Wil van Hout img

Ik ben er inderdaad niet bij geweest. Om gezondheidsredenen ben ik al een jaar niet meer op het museum gezien, maar heb mij het geluid en de klepel laten aanleunen. Maar evengoed is de andere ook een goede aanwinst. Wibo, groet alle medewerkers van mij en ik hoop weer gauw de gelederen te kunnen versterken.


Datum: 16-08-2010
Naam: Ad Pluijm img

Evengoed een mooi plaatje. Later is het transport overgenomen door Janus de Rooy toch? Wil toch niet ernstig hoop ik. Beterschap.


Datum: 16-08-2010
Naam: Wibo Pieters img

Jazeker, welke merk truck wordt er tegenwoordig niet door de Rooy vervoerd? Wil beterschap.


Datum: 10-12-2010
Naam: Willy Damen img

Als chauffeur in dienst bij de Firma W.van Amerongen uit Barneveld heb ik samen met collega's Tom Kooman en Theo de Greef heeeeel veul Dafkes naar Dusseldorf en naar Le Bourget bij Parijs, waar Daf in een oude vliegtuighangar zat, gereden. Dit was voordat Daf in Survilliers een nieuwe vestiging opende. Dus niet alleen Janus heeft dit materiaal gereden. De man die toen de transporten regelde bij Daf was Piet Habets, oud chauffeur van Van Dijk op de Hoogstraat.


Datum: 24-02-2013
Naam: Henk van Kerkhoff img

Ook ik heb 5 jaar voor de firma van Amerongen gereden op een autotransporter met een duits kenteken D-jl 742 en wij waren ondergebracht in een depot van v Amerongen en wel in het brabantse Someren, waar Dhr de Winter de baas was (geen prettige baas). Dit bedrijf is overgegaan in Internatio Muller en van daar ben ik overgeplaatst naar Trio transport in Breukelen waar ik bijna 20 jaar met veel plezier heb gewerkt. Deze 2 bedrijven waren een hele goede werkgever.
Groeten,
Henk van Kerkhoff