Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 24761
Bijdrager A. van Overbruggen
Jaar: 1958
Onderwerp.: Sport |Voetbal |RKVV Tongelre

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

r.k.v.v. Tongelre (20)

Beschrijving De N.K.S. organiseerde in de zomervakantie kampen in o.a. Vught en Zundert in Nederland en voor de oudere jeugdleden (A-jeugd) in Stadtkyll in de Eifel en in Andernach a.d. Rijn in Duitsland.De deelnemers verbleven in grote legertenten. Deze foto is genomen op het sportkamp in Vught of in Zundert in 1958 (?)
Staande links: Hennie Scheepers en rechts Christ van Lint (als seniorspeler vertrokken naar v.v. Eindhoven en later verschillende jaren succesvol trainer bij o.a. Hapert en Tongelre).
Voorste rij v.l.n.r.: Peter van Kasteren uit de Mesdagstraat, ?, Adje Jansen en Harrie Jacobs (Hofstraat).
Geplaatst op 17-07-2010

Reacties

Datum: 17-07-2010
Naam: Wim Habraken

Is dat Peer van Kasteren die later bij Ptt Post is gaan werken?


Datum: 18-07-2010
Naam: A..van Overbruggen img

Wim, dit is niet de Peer van Kasteren die bij de PTT is gaan werken. De Peer van Kasteren van de PTT woonde in zijn jeugd op 't Hofke in Tongelre. Zijn vader was bestuurslid bij de voetbalclub Tongelre en heeft lange tijd ook als scheidsrechter gefungeerd. De broers van deze "PTT" Peer van Kasteren Albert, Willie (veel te jong gestorven) en Tonnie hebben ook bij Tongelre gevoetbald. Ik meen dat de PTT-er ook nog bij Tivoli heeft gevoetbald. De Peer van Kasteren op de foto speelde in de jeugd o.a. ook in het hoofdklasse- team van Tongelre en won met dit team in Leiden de landelijke Bisschopsbeker (zie ook de foto's van dit team met o.a. Thijs Michiels en leider Jef van Hemert).