Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 24456
Bijdrager A. van Overbruggen
Jaar: 1960
Onderwerp.: Sport |Voetbal |RKVV Tongelre

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

r.k.v.v. Tongelre (5)

Beschrijving De N.K.S. (Nederlandse Katholieke Sportbond), gevestigd in Den Bosch, organiseerde in de zomervakantie kampen in o.a. Vught en Zundert in Nederland en voor de oudere jeugdleden (A-jeugd) in Stadtkyll in de Eifel en in Andernach a.d. Rijn in Duitsland.De deelnemers verbleven in grote legertenten. Deze foto is genomen in Stadtkyll in de Eifel in 1960 (?). De deelnemers uit Tongelre met hun twee leiders waren op de fiets naar Stadtkyll gereden.
Geplaatst op 09-06-2010

Reacties

Datum: 09-06-2010
Naam: Ben Brekelmans img

M.i. staande, derde van links Jack Kivits, voorovergebogen in het midden Peter Lenting. Gehurkt voor Peter zou zomaar Willy van der Heyden kunnen zijn. Zit ik goed, Toon?


Datum: 15-06-2010
Naam: A..van Overbruggen img

De heenreis naar Stadtkyll duurde twee dagen. Er werd overnacht op een hooizolder bij een boer in de Eifel.. Voor enkele personen was de rit door de Eifel een martelgang. Gelukkig konden we de thuisreis gedeeltelijk, tot aan de Duits-Nederlandsegrens, afleggen, achter in de vrachtauto, die de N.K.S. gestuurd had om de tenten, tafels en ander materialen op te halen. Tijdens de kampweek zelf speelden verschillende Tongelre-spelers mee met een vereniging uit Oss. Die hadden voor de verschillende wedstrijden te weinig spelers. Deze gastspelers speelden mee en kregen daarvoor een "vergoeding", die bestond uit een blik boterhammenworst of blikken appelmoes. Achterste rij v.l.n.r.: Leider Hans Kusters, Jan (Kiep) Arts, Jac Kivits, Gerrit Gudden, Antoon van Overbruggen, Jack de Waal, Thijs Michiels, Jack Akkermans en leider Sjef van Hemert. Gebogen tussen de twee rijen in Peter Lenting. De voorste rij v.l.n.r.: Janus Weber, Peter Bakermans, Jack van Gerwen, Wim Weber en Marie Fransen(?). Ben, Willie v.d. Heijden was enkele jaren jonger dan de spelers op deze foto