EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

24047

Bijdrager:

Jaar:

2008

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Verenigingen

Onderwerp 2.:

Gilden

Onderwerp 3.:

St Catharina, Tongelre

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
St. Catharinagilde Tongelre

Beschrijving

Het St. Catharinagilde uit Tongelre geeft acte de présence op de kringgildedag op de Beekweide in Geldrop in juni 2008. Drie broers van den Berge, v.l.n.r. Jan, Mario en Koos. De drie zoons van mijn vaders broer Marinus. Mijn volle neven dus. Alle drie al zeer vele jaren actief in het gilde. Koos draagt hier het koningsvest. Ook Mario is al eens koning geweest. Als koning heb je het bepaald druk. Ook je partner want bij alle min of meer officiële gelegenheden van het gilde word je geacht samen aanwezig te zijn.
(Met dank aan mijn broer Peter die de foto maakte en mij toestemming tot publicatie heeft gegeven).


Geplaatst op

01-05-2010

Reacties:

Datum: 28-05-2010
Naam: Wim Roxs  
img

Hallo Ties, is jouw neef, in het midden op de foto; DE Mario van den Berge, die ook al jarenlang aktief lid is als zanger tenor bij de Roostenzangers? Zo ja, dan kan ik je zeggen, dat ik jarenlang, als mede tenor van het zangkoor uit Stratum destijds, als buurman naast hem als het ware, repetities, als ook concerten heb beleefd. Lang geleden dat ik hem gezien heb, en zo met hoed al sowieso een beetje moeiljk om hem te herkennen. Fijne vent heb ik hem altijd gevonden. Mooie foto trouwens.


Datum: 28-05-2010
Naam: Ties van den Berge  
img

Ja Wim, dat is DE Mario van den Berge. Dat is dus "je man". Inmiddels is hij naast zanger, ook voorzitter van de Roostenzangers.