Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 23563
Bijdrager Sjef van der Vleuten
Onderwerp.: Muziek & Zang |Harmonie / Tamboercorps / Fanfare |Fanfare Vlokhoven

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Vlokhovense Fanfare in concert

Beschrijving We zien hier het laatste optreden van de fanfare tijdens het Topconcours in Rosmalen. Ze haalden 297 punten in de 1e afdeling. Rechts van de dirigent Marinus van der Vleuten.
Geplaatst op 15-03-2010

Reacties

Datum: 15-03-2010
Naam: Wim Roxs img

Mooi, Sjef, jouw inzending van deze bijzondere foto van fanfare Vlokhoven, in concert. Vaak zien we de gebruikelijke foto´s, van de fanfare al marcherend en spelend. Maar deze heeft toch meer sfeer, tijdens zo´n concertuitvoering. Wat direct opvalt, is, dat er uiteraard hier in concert wordt opgetreden zonder hoofddeksel. Unieke opname.


Datum: 19-03-2010
Naam: Cees van Rooij img

Ik ken niet zoveel muzikanten uit die tijd maar onmiskenbaar zie ik als derde zittende persoon rechts van de dirigent, met trompet aan de mond, onze ome Gerard Hessing. Een rasmuzikant in hart en nieren. Hij heeft met heel veel plezier en inzet veel voor de Woenselse muziekcorpsen en voor de Sparta-harmonie betekend.


Datum: 14-02-2013
Naam: Ans van Huijgevoort Herssing img

Cees, Jos zit rechts naast zijn vader.


Datum: 02-03-2015
Naam: Lies van Eeuwijk

Wat leuk al die beelden van de Woenselsestraat te zien, Met Gerard Hessing en zijn kinderen gingen wij vaak zondags wandelen in het Philips de Jonghpark. Zij woonden in het rijtje van de familie Brouwers en Cox. Ik was vaak bij hun thuis, zijn later verhuisd naar Pastoor van Ars, ook daar kwamen wij nog.