Fotonr.: 18301
Bijdrager Theo Boons
Jaar: 1968
Onderwerp.: Sport |Voetbal |RKVV Veloc

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Theo Boons 25 jaar lid Veloc

Beschrijving Deze foto is gemaakt t.g.v. het 25-jarig lidmaatschap van Theo Boons bij v.v. Veloc. Overigens heeft Theo daar ook zijn 50 jaar vol gemaakt.
Geplaatst op 29-12-2008

Reacties

Datum: 29-12-2008
Naam: Martin Swinkels img

De personen die ik op deze foto herken: Staand vlnr 3=Gerrit Damen 7=Hugo Boer 9=jan v.d.Heuvel 11=Ger Maas 12=Roberto Tramontina 13=Gerrit v.Brakel 14=Theo Boons 15=Cor Paaymans 18=Louis v.d.Crommert 19=Harrie Tegenbosch. Knielend vlnr: 4=Leo v.d.Wielen 5=Frans v. Waterschoot 6=? Lutgens. De kinderen op deze foto herken ik niet.


Datum: 30-12-2008
Naam: Louis van de Crommert img

staand =16 ? Pepers =17 Joep van Gemert, Knielend 7= Rene Cox boven Rene Lambert Schippers ?


Datum: 18-06-2012
Naam: Frans Verhoeven img

Niet alleen het jubileum van Theo Boons werd met deze huldigingswedstrijd op zaterdag 15 juni 1968 gevierd, maar ook het 25-jarig lidmaatschap van Gerrit van Brakel. Beide jubilarissen hadden een elftal samengesteld uit hun teamgenoten en andere clubmakkers.
Helemaal links staat bestuurslid (tweede secretaris) Toon van Gennip. Hij woonde toen op Godfriedstraat 5.
Naast hem staat Louis van Brakel, een broer van de jubilaris.
Als vierde van links staat Jan van Elderen en de persoon links van Hugo Boer is Bert Tobben.
Pepers heet Ad met zijn voornaam.
De eerste persoon knielend links is bestuurslid Jo Muskens, de legendarische keeper van het eerste elftal uit de veertiger jaren. Als ik me niet vergis fungeerde hij bij deze wedstrijd op zijn zondagse schoenen als doelman.
Naast hem knielt Ad Hermens.
Helemaal rechts zie ik knielend met een kindje op de arm Chris Boons, broer van jubilaris Theo Boons.
Vice-voorzitter Cor Paaymans onderscheidde beide jubilarissen met de zilveren Veloc-speld en overhandigde hun echtgenotes een bloemetje. Na de wedstrijd was er een gezellig samenzijn in de kantine op het sportpark aan de Bernard Zweerslaan.
Leuk om te weten: bij de vereniging Veloc hadden zowel Theo Boons als Gerrit van Brakel als voetballer een bijnaam. Theo werd 'Bram Appel' genoemd, terwijl Gerrit ook werd aangesproken met 'Tarzan'.