Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 17109
Bijdrager Ben Brekelmans
Jaar: 1961
Onderwerp.: Verenigingen |Jeugdorganisaties / Scouting |De Bungalow

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

De Bungalow naar Berg en Terblijt

Beschrijving Het zal zomer 1961 zijn geweest toen de Woenselse "Bungalow-ers" op de fiets 112 km ver "op kamp" gingen naar Berg en Terblijt in Zuid-Limburg. Op de terugweg werd bij Bree effe gestopt voor dit plaatje. Staande vlnr. Willy van Nistelrooij, Bennie Brekelmans, Joop Tielemans, de heer Reinbout, Harrie Renders, Jacky van den Eijnden, Louis Buskens en Ad Pistorius. Gehurkt vlnr. Theo Teklenburg, Tiny Scheepers, Jan Doré en daarachter Tonnie de Brouwer, zittende Jacky van Liempt en liggend Hans Segers.
Geplaatst op 16-09-2008
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 18-11-2014
Naam: Hans Rijnboutt img

De man met bril, boven de tweede E is Harrie Rijnboutt. Mijn vader. Ikzelf ben ook een keer mee geweest naar Berg en Terblijt maar ik kan me niet herinneren of hij meerdere keren daar naartoe is geweest. Ik sta niet op de foto.


Datum: 18-11-2014
Naam: Ben Brekelmans img

Nu pas zie ik dat er tekst is weggevallen uit het foto-onderschrift. Even de namen:

staand vlnr: Willy van Nistelrooy, Benny Brekelmans, Jopie Tielemans, mijnheer Rijnboutt, Harry Renders, Jacky van den Eynden, Louis Buskens en Adje Pistorius,
Gehurkt vlnr. Theo Teklenburg, Tiny Scheepers, Tonny de Brouwer en Jantje Doré, Jacky van Liempt en voorop liggend Hansje Seegers.

De foto is genomen op de terugreis van Berg en Terblijt naar Woensel. Zie o.a. ook een plaatje van de heenreis: foto 6454.