Fotonr.: 16548
Bijdrager Giovanni van Helvoirt
Jaar: 2008
Locatie 1.:Centrum |111 Binnenstad |Raiffeisenstraat
Onderwerp.: Bedrijven / Industrie |Overige Bedrijven / Industrie |Van Egdom Security

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Raiffeisenstraat 1

Beschrijving Momenteel is in het pand Van Egdom Security gevestigd. Gezien het postertje op de raam, zou Het Leger des Heils hier ook een kantoor kunnen hebben.
Geplaatst op 05-08-2008
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 25-11-2008
Naam: Johan Vervest img

Wordt dit de nieuwe opvang in de binnenstad?


Datum: 25-11-2008
Naam: Martin Swinkels img

De opvang is gepland in het pand op de hoek van de Dommelstraat en de Raiffeisenstraat. Hierover loopt nog wel een bezwaarprocedure.


Datum: 06-12-2008
Naam: Ad Matheeuwsen img

Hier zat in de jaren 50-60 de Raiffeisenbank.


Datum: 04-09-2010
Naam: Cor van Egdom img

In het naastgelegen pand aan de Dommelstraat 9 is de opvang voor dak- en thuislozen Domus gehuisvest. Beheerder Leger des Heils. Ofschoon er in het begin veel commotie was tegen de komst, valt het in de praktijk reuze mee. De dak- en thuislozen zijn zeer content met hun huisvesting en ze weten dat ongewenst gedrag kan leiden tot uitzetting. Dus daar waken ze voor. Daar komt bij dat de leiding van Domus de lijnen goed strak houdt. Er zijn geregeld gesprekken met de cliënten waarbij normen en waarden vast op de agenda staan. Ook naar de klankbordgroep Domus, waar ook leden van het Dommelkwartier, Mariënburg en het Augustijnenkwartier, Gemeente Eindhoven, politie, Trudo en Van Egdom Security in vertegenwoordigd zijn, komen weinig of geen signalen van overlast. In beginsel zonde van de negatieve energie die er in is opgegaan, maar ook wel begrijpelijk voor de omwonenden. Transparantie in de opstart van dergelijke voorzieningen, naar de omwonenden en belanghebbenden in de buurt, is topprioriteit.