Geen Google maps coƶrdinaten aanwezig

Fotonr.: 15633
Bijdrager Henk Marien
Jaar: 1967
Onderwerp.: Muziek & Zang |Koren / Zangverenigingen |Tuindorpkoor

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Uitstapje Tuindorpkoor

Beschrijving Het Kerkkoor Tuindorp maakte elk jaar een uitstapje, zoals hier naar Antwerpen. Het werden altijd dolle dagen. Op de foto: v.l.n.r. Antoon Maessen (dirigent), Harrie van Kasteren. Voorste rij: meisje ???, Thea (Hazeleger)-van Rooy, Henk Mariën (mijn vader). Helemaal achteraan nog meisje Rohlfs, meisje Strijbos, nog een meisje Rohlfs en Marie-José Donkers. Wie vult de vraagtekens in?
Geplaatst op 22-04-2008
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 22-04-2008
Naam: Anton van Kemenade. img

Ik kom ook uit de parochie waar het kerkkoor Tuindorp gestart is. Voornoemd kerkkoor in de Fatimakerk in Stratum is ontstaan nadat er enige misverstanden, ruzies dan wel onenigheden zijn geweest tussen pastoor Van de Rijdt en het aanvankelijke kerkkoor van Jos van Spaandonk. Het eerste koor van de Fatima is uiteindelijk verdergegaan als gemengd koor de Burghsangers. Als lid van het eerste koor ben ik overgestapt naar de Burghsangers. Marien, Strijbosch, kapelaan Rath (in 2006/07 overleden) Rohlfs (organist?) en Marie-Jose Donkers (dochter van de tweede dirigent) broer van Kees en zus Lizette heb ik heel goed gekend. Het was een mooie tijd!


Datum: 23-04-2008
Naam: Mieke Roulaux-v.d.Molengraft img

Fantastisch, complete nostalgie, en een plezier dat we hebben gehad in Antwerpen.


Datum: 24-04-2008
Naam: Henk Mariƫn img

Het spijt me te horen dat de toenmalige kapelaan Rath overleden is. Na de O.L.V parochie Tuindorp (pastoor Van de Rijdt had niets met Fatima - dat ligt in Portugal, zei hij altijd) werd kapelaan Rath pastoor in St. Michielsgestel. We hebben hem daar nog eens opgezocht met leden van het kerkkoor Tuindorp. Kees Donkers was het enige lid van het gezin Donkers dat niet zong, althans niet op het koor. Pa, ma en beide dochters wel. Mijn vader Jan Mariën heeft nog lang, afwisselend met Frans Donkers, het rouw- en trouwkoor geleid.


Datum: 25-04-2008
Naam: Jeannette Wassink img

Bovenste rij, met bril, Francis Rohlfs van de St. Bonifaciuslaan.