Fotonr.: 12587
Bijdrager Hans Voorhoeve
Jaar: 1953
Locatie 1.:Centrum |111 Binnenstad |Stratumseind

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Asfaltering Stratumseind

Beschrijving In die jaren was het een feest als een straat werd geasfalteerd! Rechts de rijwielstalling net voor de Stadsgracht.
Geplaatst op 23-07-2007

Reacties

Datum: 23-07-2007
Naam: Peer Retera img

Ik heb niet de indruk dat er op deze foto echt geasfalteerd wordt. Het lijkt er meer op dat de wals gebruikt wordt voor een openingshappening waarbij hij door een lintje rijdt.


Datum: 23-07-2007
Naam: Marjo Spierings img

Het was wel degelijk asfaltering, ik heb het zelf nog meegemaakt, het was echt iets bijzonders, toen. De man links vooraan lijkt op mijn vader.


Datum: 23-07-2007
Naam: Fanny van Ree Bovers img

Ik begrijp de uitspraak van Peer wel. Over welke straat gaat het dan? Hier liggen nog gewoon straatkeien op de weg. Het kan net zo goed een feest van de Gemeentewerken zijn. Ongetwijfeld zitten er onder de EIB'ers mensen die hier het juiste antwoord op hebben.


Datum: 23-07-2007
Naam: Arthur van Gansewinkel img

Er wordt door iedereen zo fanatiek naar het lintje en de wals gekeken, en niet naar de stenen. Ik hoop dat er opheldering komt, anders wordt het weer een ellenlange strijd.


Datum: 23-07-2007
Naam: Marjo Spierings img

Dit is Stratumseind, je kijkt op de bomen links achter van de Stadsgracht. Het huis middenachter is van Sanders de groentenboer en het grote huis rechts daarvan is van Pom Lai.