Fotonr.: 12070
Bijdrager Onbekend
Jaar: 1962
Locatie 1.:Woensel |432 Oude Toren |Oude Torenstraat

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Oude Torenstraat. (3)

Beschrijving Mooie opname van de Oude Torenstraat uit 1962. De Oude Toren, de O.L. V. van Altijd Durende Bijstand en de TH.
Geplaatst op 09-06-2007

Reacties

Datum: 03-01-2009
Naam: Wim Roxs img

Mooie herinnering voor mij. Over dit pad reed ik tussen de jaren 58 en 62 twee keer per dag met de bromfiets (Mobilet) heen richting mijn job op de THE, en retour weer naar huis , via de Nieuwe Dijk naar de Woenselsestraat 120, waar ik toen woonde. Werkte op de mechanische administratie met het Hollerith-systeem (ponskaarten verwerking), met IBM-machines, de voorloper van de computer. Hiervoor volgde ik toentertijd een IBM-cursus van een week in Amsterdam op de Heiligeweg, in opdracht en op kosten uiteraard van de THE. Via de Oude Torenstraat reed ik richting Broekseweg, en dan via de Brugstraat richting de Dommelbrug naar de kantoren, toen nog laagbouw, van de Technische Hogeschool. Mooie tijd.


Datum: 21-02-2012
Naam: Lies Bloksma-Werrens img

Als die huisjes aan de rechterkant aan de Kaakstraat staan, woonden in die tijd mijn grootouders Jan en Marie Klaassen in het eerste huisje van deze kant. Heel wat uurtjes daar achter in die tuin doorgebracht. Mijn opa is er gestorven en oma is vertrokken naar de bejaardenwoninkjes bij het Wiro gebouw