Fotonummer:

9135  

Jaar:

Jaartal onbekend

Bijdrager:

Paul van der Vleuten
E-mail bijdrager

Andere gerelateerde foto's:

Locatie:

Vergroot kaart

Groep 1: Scholen / Onderwijs | Lagere Scholen / Basisonderwijs | Gestel, St Henricusschool / De Kameleon

Locatie 1Gestel - 724 Bennekel-Oost - Bennekelstraat

Deel deze pagina
Foto omschrijving

St. Henricusschool in Gestel. (3)

Paul zorg jij nog voor gegevens ?

Deze foto is geplaatst op: 10 februari 2007Uw reacties

Is die leraar dhr. Van de Putten?

Toegevoegd door: J.den Hartogh op 10 februari 2007

Ikzelf sta 2e links op de bovenste rij. Rechts mijn broer René, helaas in 2002 overleden. Links van mij Antoon Sanders, onder mij Hennie Vroomen, daaronder zittend met donkere jas Jos van Sebille. Rechts van het bord zittend Harrie Vervest, rechts hiervan Bert Wijman, weer rechts Paul Verheijen. Links van het schoolbord Jos van de Vleuten. Middelste rij 5e van links Hans de Ruiter en natuurlijk de leraar Ad van Empel.

Toegevoegd door: Paul van der Vleuten op 01 maart 2007

Achter het bord met donkere trui Peter van Uum. Rechts ernaast Willy Pijneburg. Het kopje erboven tussen deze twee ben ik.

Toegevoegd door: Cor Verbeek . op 11 juni 2007

Zoals ook bij de andere foto's van de Henricusschool werd de tekening op het bord gemaakt door mijn vader, Jo Retera, ook een van de 'misters' van deze school. Deze tekening had ik overigens nog niet gezien

Toegevoegd door: Peer Retera op 11 juni 2007

Ik snap niet dat ik op geen enkele foto voorkom; mijn naam is Erik van Dommelen en kom uit de Mozartlaan en heb van 1959 tot 1965 op de Henricus gezeten. Wie helpt mij.

Toegevoegd door: Erik Van Dommelen op 18 juni 2007

Als jong onderwijzer was dit mijn eerste groep. Gezellig boven op zolder. De meeste namen weet ik niet meer, maar sommige snoeten zie ik zó nog voor me. Ik ben ondertussen 75! Het was een prachtige tijd.

Toegevoegd door: Ad van Empel op 29 juni 2009

Ad, ik heb 2 jaar op de Lambertusschool gezeten en had daar een vriendje Ad v. Empel. Hij woonde in de Bennekelstraat, had een broertje Joep en een zus Fien met wie ik later op kantoor zat bij ''Dela''. Familie?

Toegevoegd door: Toon geevers op 30 juni 2009

Hoi Toon, dit is leuk. Ja, ik ben de zus van Ad, en ik heb inderdaad bij de Dela gewerkt, en je zus Ineke ook. Helaas lees ik dat ze is overleden. Heb je zin om eens te mailen, ga je gang. Het ga je goed.

Toegevoegd door: Fien van Empel op 13 april 2018

 
Reactie toevoegen